Review Dumpostorehengelo.nl

Mijn ervaring met www.dumpstorehengelo.nl

Na het behalen van mijn master besloot ik dat het tijd werd om eens iets van de wereld te gaan zien. Een backpackreis naar Australië leek me wel wat. Maar dan heb je natuurlijk wel een geschikte outfit nodig. Eén ding stond voor mij vast: het moest iets stoers worden. Al van jongs af aan ben ik verslaafd aan de army style. Bij www.dumpstorehengelo.nl vond ik alles waar ik naar op zoek was, precies in de juiste stijl. En wat het helemaal top maakte: ik kon mijn hele reisarsenaal in één keer bestellen.

Stoer, goed en voordelig

De levering was pijlsnel, en ik kreeg alles in één keer compleet thuis afgeleverd. Ik heb onder meer een zakmes, een verrekijker en een rugzak besteld. Ondanks de lage prijzen bleek de kwaliteit alles mee te vallen. Daar was ik blij mee, want als ex-student heb je natuurlijk niet veel te besteden. Vooral de camouflagerugzak die ik besteld heb, vind ik helemaal super. Hij heeft een inhoud van maar liefst 35 liter, en heel veel ingenieuze vakjes waar je van alles in kwijt kunt. Hij is getest onder de zwaarste omstandigheden en kan tegen regen, weer en wind. Toch kost zo’n rugzak op www.dumpstorehengelo.nl nog geen vijfendertig euro. Ook voor mijn Opinel zakmes was ik nog geen tientje kwijt, en de verrekijker – die 19,95 kostte – bleek uitstekend. Zo houd ik tenminste nog wat geld over voor mijn reis. En dat is mooi meegenomen!