Legerdump

Houd je van stoere kleding en spullen? Bij www.dumpstorehengelo.nl vind je kleren en tassen om je sportief te kleden, bijvoorbeeld sweatshirts van goede kwaliteit en in mooie kleuren, voor een veel betere prijs dan in sportwinkels. Er is volop keus uit broeken, jassen, schipper-, commando-, of jagerstruien en nog veel meer. Tassen van sterk canvas zoals ze in het leger gebruiken, ook wel pukkels genoemd zijn echte klassiekers. Je vindt hier veel nieuwe producten maar ook spullen die door militairen gebruikt zijn, zoals jassen, rugzakken of veldbedden. Deze artikelen zijn uiteraard uniek.

Bij een avontuurlijke of sportieve levensstijl horen bepaalde accessoires en uitrustingen. Je kunt bijvoorbeeld een goede verrekijker nodig hebben, een mes, touw en noem maar op. Dit is de perfecte plek voor outdoor liefhebbers maar ook voor iedereen die voorbereid wil zijn op wat dan ook. En wat te denken van survival liefhebbers? Een goed kompas, een robuuste slaapmat en een warme slaapzak vind je bij www.dumpstorehengelo.nl zonder problemen, in neutrale kleuren of camouflage print. Ook doorgewinterde kampeerders kopen hier graag hun kwaliteitsspullen.

Ga eens op je gemak kijken wat je bij de legerdump allemaal kunt kopen. Je zult verrast zijn. Accessoires en gadgets in de vorm van heksen of draken zijn leuk om iemand cadeau te doen, of jezelf natuurlijk. Dat geldt ook voor de originele piloten zonnebril, sterk, stoer en functioneel. En omdat dit geen tuttige modeboetiek is, voor zeer interessante prijzen. Je vindt hier wat je nergens anders vindt.